Centar za edukaciju trenera FSCG obavještava da su polaznici druge generacije školovanja za UEFA „Pro“ licencu Dejan Roganović i Slobodan Đukić uspješno odbranili diplomske radove i stekli zvanje trenera sa UEFA „Pro“ licencom.

Roganović je odradio dvonedjeljno stažiranje u Atletiku iz Madrida i odbranio diplomski rad na temu "Analiza rada menadžmeta, organizacije, stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu fudbalskog kluba Atletiko Madrid".

Kandidat Slobodan Đukić stažiranje je odradio u redovima Kopenhagena, člana danskog elitnog takmičenja i diplomirao je sa temom "Analiza rada menadžmeta, organizacije, stručnog rada u prvom timu i omladinskom pogonu fudbalskog kluba Kopenhagen".

Roganović je diplomski rad odbranio pred komisijom koju su sačinjavali Dr Niko Raičković, Boris Ljutica, Aleksandar Miljenović, Dejan Vukićević i Kosta Goranović, dok je Đukić polagao pred komisijom u sastavu Dr Niko Raičković, Dr Nikola Rakojević, Aleksandar Miljenović, Dušan Vlaisavljević i Miodrag Vukotić.