Centar za edukaciju trenera FSCG obavještava  kandidate VI generacije kandidata za UEFA "B" diplomu - A grupa, da će polaganje teorijskog dijela ispita biti održano u petak, 17. februara u Kući fudbala u Podgorici sa početkom u 11 časova.

Kandidati su obavezni da do 17. februara uplate školarinu na žiro račun Centra za edukaciju trenera FSCG br: 525-275-92.

Kandidati koji su stekli pravo polaganja ispita su: Savićević Vladimir, Marčelja Nikola, Ognjanović Dejan, Lalević Ilija, Raičević Mirko, Šćepanović Marko, Mihailović Nikola, Novović Milivoje, Lakić Miloš, Pejović Luka, Novović Ivan, Šofranac Nenad, Burzanović Goran, Vlahović Nedeljko, Radanović Miloš, Đukić Darija, Dragićević Zdravko, Camaj Marko.



Centar za edukaciju trenera FSCG obavještava kandidate IV generacije kandidata za UEFA "A" diplomu - B grupa, da će se prvi semestar održati od 19. do 26. marta 2017. godine u hotelu „Palma“ u Tivtu.

Kandidati su obavezni da:

- uplate prvu ratu školarine u iznosi od 400 eura na žiro račun: 525-275-92 Centra za edukaciju trenera FSCG,

- donesu svoj lap-top računar na predavanja,

- ponesu sopstveni pribor za ličnu higijenu i sportsku obuću (patike i kopačke). Ostalu sportsku opremu kandidati će dobiti po dolasku u hotel.

Kandidati moraju biti zdravstveno i kondiciono sposobni i spremni za praktičan rad i sami snose troškove boravka u hotelu koje iznose 30 eura po danu.

Kandidati su dužni da se prijave na recepciju hotela najkasnije do nedelje, 19. marta 2017. godine u 17 časova.


Centar za edukaciju trenera FSCG
Direktor,
Dr Niko Raičković