Škola za trenere FSCG izdala je 14 nacionalnih "C" licenci trenerima koji su uspješno odradili danas završeni seminar u prostorijama Srednje fudbalske regije. Nakon 50 radnih časova i uspješno položenih testova, trenersko zvanje koje omogućava rad sa mlađim kategorijama dobili su sljedeći kandidat: Popović Blagota, Zarubica Nikola, Zlatičanin Jovana, Tatar Ivan, Martinović Svetlana, Šekularac Darko, Franca Aneli, Nenadović Aleksandar, Džankić Mladen, Jakić Milisav, Vukčević Miloš, Vujović Goran, Stanković Milan, Drakić Aleksandar.

Seminar za nacionalnu licencu održan je u prostorijama Srednje regije FSCG u Podgorici u dva dijela - 13. i 14. odnosno 17. i 18. februara - u organizaciji Škole za trenere i Srednje regije FSCG. Teorijska i praktična predavanja su održali redovni predavači: Dr Niko Raičković, Dr Predrag Maraš, Radoje Novović, Amil Gerina i Zoran Mijović.

- Izuzetno smo zadovoljni radom i spremnošću trenera-kandidata za učenjem i usvajanjem novih znanja. Naša škola nastavlja sa redovnim planiranim aktivnostima, koje će ovim kandidatima dati mogućnost daljeg školovanja i napredovanja u fudbalu i trenerskoj struci - rekao direktor Škole Raičković.