Fudbaleri Mogrena pobjedom su okončali nastup u kvalifikacijama za Evropa ligu. Budvani su u revanš meću drugog kola odigranom u Nikšiću savladali Makabi iz Tel Aviva rezultatom 2:1. Izraelci su se plasirali u narednu rundu pošto su u prvom meču ostvarili pobjedu rezučtatom 2:0.

Gosti su odlično otvorili meč i nakon sedam minuta došli do prednosti - akciju veznog reda krunisao je reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin, kojem je to drugi pogodak i dvomeču sa Mogrenom. 

Budvani su nakon odmora zaigrali mogo ofanzivnije što je rezultiralo sa dva pogotka. Izjednačenje našem predstavniku obezbijedio je Vladimiri Gluščević pogotkom sa bijele tačke u 58. minutu susreta. Prethodno je defanzivac Makabija Nivaldo napravio prekršaj nad Ćulafićem.

Mogren je do drugog pogotka i pobjede nad timom iz Tel Aviva došao u 80. minutu - odličan centaršut Nuhija sa desne strane preciznim udarcem glavom u pogodak je pretvorio Gluščević.

--------------------------------------------------------------------------------------

Mogren - Makabi Tel Aviv 2:1

Nikšić - Stadion kraj Bistrice.
Gledalaca: oko 1000.

Sudija: Valeri Vialička (Bjelorusija)

Strijelci:
0:1 - Medunjanin 7'
1:1 - Gluščević 58' (p)
2:1 - Gluščević 80'

Žuti kartoni:
Mirković, Gluščević (Mogren)
Štrul,  Nivaldo (Makabi Tel Aviv)

Mogren: Janjušević, Pejović, Simović, Janičić, Kapisoda (Grbić), Jovanović, Mirković (D. Božović), Nuhi, Ćulafić, Ćetković (B. Božović), Gluščević.

Makabi Tel Aviv: Štrauber, Saban, Baning, Nivaldo, Medunjanin. Itizaki, Buzgalo (Avidor), Ziv, Jeini (Sidibe), Kolauti (Kahalon), Štrul.