U posljednjem kolu 2.CFL biće odlučeno koja ekipa će, osim Arsenala, izboriti plasman u baraž za ulazak u Telekom 1.CFL.

Trenutno je na toj poziciji Mladost DG, koja je u današnjem derbiju 35. kola remizirala na gostovanju Bokelju rezultatom 1:1 i zadržala bod prednosti u odnosu na tim iz Kotora. Podgoričani su poveli u 22. minutu preko Miloša Banićevića i tu prednost držali su do 67. minuta, kada je konačan rezultat udarcem iz jedaesterca postavio Jovan Popović.

Bod manje od Mladosti DG ima i Kom, koji je danas takođe remizirao, u Beranama je odigrao 2:2 sa istoimenim domaćinom. Kom je dva puta vodio, u 22. i 74. minutu pogađali su Marko Mujović i Igor Vukčević, dok je na drugoj strani dva gola postigao Nikola Tmušić, u 29. i iz jedanaesterca u 80. minutu.

Novi prvoligaš Jedinstvo pobjedom nad Igalom (1:0) oprostilo se od svojih navijača za ovu sezonu. U večernjem terminu, Bjelopoljci su do tri boda došli pogotkom Ivana Ivanovića u 53. minutu.

Pobjede u ovom kolu upisali su i Arsenal i OFK Titograd. Tivćani su bili bolji od Cetinja rezultatom 3:1, dok je OFK Titograd kao gost savladao Grbalj – 3:0.

Rezultati

Bokelj - OFK Mladost DG 1:1

Jedinstvo – Igalo 1:0

Grbalj - OFK Titograd 0:3

Cetinje – Arsenal 1:3

Berane – Kom 2:2