Fudbaleri Jedinstva zadržali su tri boda prednosti u odnosu na Arsenal nakon 28. kola 2.CFL.

Ipak, Bjelopoljci mogu biti i nezadovoljni poslije večerašnjeg remija (1:1) u derbiju sa gostima iz Tivta. Jedinstvo je povelo u 78. minutu pogotkom Aldina Mušovića i sve do posljednjeg minuta sudijske nadoknade imalo prednost i u džepu povećanje bodovne zalihe na vrhu tabele. Ipak, u posljednjim trenucima utakmice, napadač Arsenala Vladan Kordić zatresao je mrežu domaćina i postavio konačan rezultat.

Biće zanimljiva i borba za treće mjesto na tabeli, koje vodi u baraž. Bokelj je remizirao sa posljednjeplasiranim OFK Titogradom, što je iskoristila Mladost DG i pobjedom nad Igalom izjednačila se po broju bodova sa Kotoranima.

Grbalj je na svom terenu savladao Kom rezultatom 2:1, a golove su postigli Marko Dedijer u 51. i Riad Bralića u drugom minutu sudijske nadoknade. Jedini pogodak za Kom postigao je Igor Vukčević u 61. minutu.

Do tri boda je došlo i Cetinje, koje je u Tuzima bilo bolje od Berana - 2:0. Balša Ćetković u 9. i Adil Adžović u 85. minutu trasirali su svojoj ekipi put do pobjede.

Rezultati

OFK Mladost DG - Igalo 1:0

Bokelj - OFK Titograd 1:1

Jedinstvo - Arsenal 1:1

Grbalj - Kom 2:1

Cetinje - Berane 2:0