Arsenal i Mornar upisali su pobjede u 28. kolu Amplitudo 2.CFL...

Lider se dugo mučio protiv Ibra, sve do dva minuta prije kraja regularnog toka utakmice, kada je Jasmin Muhović pogodio mrežu gostiju za 1:0, što je bio i konačan rezultat meča.

Time su Tivćani zadržali bod prednosti u odnosu na Mornar, koji se sa trijumfom od 2:1 vratio sa gostovanja Grblju. Boško Guzina donio je prednost ekipi iz Bara, da bi u 64. meč u egal vratio Marko Ilić. Ipak, ubrzo je stigao odgovor Mornara, četiri minuta kasnije Petar Sekulović postigao je gol za 2:1 i pobjedu svog tima.

Igalo nije uspjelo da zadrži korak za Arsenalom i Mornarom. Na gostovanju Jedinstvu poraženo je sa 3:1, pa sada ima devet bodova manje od lidera. Strijelci za Jedinstvo bili su Danis Kolić, Dražen Ajković i Aldin Mušović, dok je na drugoj strani precizan bio Miloš Grbić.

Iznenađenje kola priredila je Drezga pobjedom nad Komom u gostima - 2:1. Zlatičani su čak imali i vođstvo, preko Igučija Rjosuke, ali su preokret Drezgi donijeli Lazar Rakočević i Andrija Krivokapić.

Berane i Bokelj podijelili su bodove - 1:1. Gosti su vodili na Gradskom stadionu u Beranama pogotkom Vasilija Vučinića, a remi domaćinu donio je Rajko Đorđević autogolom u finišu meča.

Rezultati

Jedinstvo - Igalo 3:1
Kolić 43’, Ajković (p) 79’, Mušović 90’+1’ - Grbić 58’

Arsenal - Ibar 1:0
Muhović 88’

Kom - Drezga 1:2
Rjosuke 9’ - Rakočević 23’, Krivokapić 52’

Grbalj - Mornar 1:2
Ilić 64’ - Guzina 24’, Sekulović 68’

Berane - Bokelj 1:1
Đorđević (ag) 87’ - Vučinić 52’