Kompletiran spisak reprezentacije za utakmice sa Letonijom, Azerbejdžanom i Luksemburgom…

Selektor seniorske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić dopunio je spisak igrača na koje računa za oktobarske mečeve sa Letonijom, Azerbejdžanom i Luksemburgom.

Zbog povreda selektor „sokola“ neće moći da računa na Matiju Šarkića, Žarka Tomaševića i Vukana Savićevića, dok će Stefan Mugoša propustiti i oktobrasko okupljanje nacionalnog tima zbog administrativnih razloga.

Igrače koji zbog povreda nisu u mogućnosti da odgovore na poziv zamijeniće golman Budućnosti Miloš Dragojević, lijevi bek rumunske Astre Risto Radunović, ofanzivac Voždovca Nikola Vujnović i napadač Podgorice Šaleta Kordić.

Za prijateljsku utakmicu sa Letonijom spisak reprezentacije biće dopunjen igračima koji nastupaju za klubve Telekom 1. CFL lige, pa će se u redovima „hrabrih sokola“ naći Aleksandar Šofranac, Darko Bulatović, Marko Vukčević, Branislav Janković, Miloš Raičković, Vasko Kalezić, Igor Ivanović i Damir Kojašević.  

Prvi trening u sklopu priprema za mečeve sa Letonijom, Azerbejdžanom i Luksemburgom reprezentacija Crne Gore odradiće u nedjelju, 4. oktobra sa na glavnom terenu Trening kampa sa početkom u 18:00 časova. Pola sata ranije, od 17:30 časova, održaće se brifing sa predstavnicima medija.