Duel između Grblja i Arsenala odložen zbog neuslovnog terena…

Iako su do dvadesetak minuta prije kraja meča imali velikih 3:0, fudbaleri Mornara ispustili su vođstvo i remizirali sa domaćom Drezgom - 3:3.

Najzanimljiviji meč kola otvoren je golom Mirze Idrizovića već u prvo minutu, da bi na 2:0 povisio Nino Vukmarković iz jedanaesterca u 36. Nikola Bulatović je u 50. minutu pogodio za 3:0, ali ni to nije bio znak za predaju domaćina.

Prvo je u 72. minutu zaostatak smanjio Mihailo Petrović-Njegoš, a onda je utakmicu u potpunosti otvorio Goran Burzanović sa bijele tačke desetak minuta prije kraja. Konačnih 3:3 postavio je Aleksa Maraš u 87. minutu.

Kom je u derbiju kola savladao Jedinstvo u Bijelom Polju - 2:1. Miloš Gazivoda je u 16. minutu zatresao mrežu domaćina i taj rezultat je bio na snazi do 80, kada je prednost udvostručio Vule Vujačić. Šest minuta kasnije Sead Dacić je postigao utješni gol za Jedinstvo.

Istim rezultatom do pobjeda u ovom kolu su došli Bokelj i Igalo. Kotorani su slavili protiv Ibra u Rožajama, dok je Igalo osvojilo tri boda u duelu sa Beranama.

Duel između Arsenala i Grblja nije odigran jer su obilne kiše teren u Tivtu učinile neuslovnim za igru.

Rezultati

Jedinstvo - Kom 1:2
Dacić 86' - Gazivoda 16', Vujačić 80'

Igalo - Berane 2:1
Koprivica (p) 13', Li 30' - Šoškić 38'

Ibar - Bokelj 1:2
Šimokava 41' - Koreja (p) 28', Guzina 36'

Drezga - Mornar 3:3
Petrović-Njegoš 72', Burzanović (p) 81', Maraš 87' - Idrizović 1', Vukmarković (p) 36', Bulatović 50'

Arsenal - Grbalj odloženo