Zanimljivo 24. kolo Druge lige Crne Gore…

Iako je sredinom drugog poluvremena imao gol zaostatka u duelu sa Mornarom, Dečić je ipak uspio da preokrene i dođe do novog trijumfa – 4:2.

Iljir Camar doveo je lidera u vođstvo protiv Barana, koji su preokrenuli preko Nikole Bulatovića i Sava Gazivode. Međutim, u posljednjih nekoliko minuta, Tuzani su postigli tri gola zahvaljujući Camaju, Ivanu Mijuškoviću i Kristijanu Vuljaju.

Dečić je zadržao prednost ispred konkurencije, a trenutno je drugoplasirani Bokelj, koji ima devet bodova manje. Kotorani su danas savladali Ibar sa 2:1 u meču u kojem su sva tri gola postignuta u prvom poluvremenu. Bokelj je poveo u 13. minutu golom Vojina Jeknića, da bi nekoliko minuta kasnije izjednačio Danin Talović. Ipak, Petar Sekulović je u 41. minutu postigao gol za novo vođstvo Bokelja, ujedno postavivši konačan rezultat.

Posljednjeplasirani Otrant minimalnin rezultatom slavio je u duelu sa Jedinstvom. Mehmet Divanović pogotkom u 76. minutu srušio je ekipu koja se trenutno nalazi na trećem mjestu na tabeli.

Jezero je trijumfom od 2:0 na gostovanju Lovćenu smanjilo zaostatak za Jedinstvom, dok je Drezga pred svojim navijačima savladala Arsenal sa 3:1 i tako napravila veliki korak ka opstanku u Drugoj ligi Crne Gore.

Rezultati

Bokelj – Ibar 2:1
Jeknić 13', Sekulović 41' – Talović 16'

Otrant-Olympic – Jedinstvo 1:0
Divanović 76'

Lovćen – Jezero 0:2
Ajković (p) 80', Osmajlić 86'

Drezga – Arsenal 3:1
Maraš 8', Šaletić 42', Čađenović 46' – Pepić 77'

Dečić – Mornar 4:2
I. Camaj 20', 90', Mijušković 85', Vuljaj 90'+3' - Bulatović 57', Gazivoda 67'