Kompletirano 16. kolo Druge lige Crne Gore...

Današnjim utakmicama u Kotoru, Tuzima, Budvi i Tivtu kompletirano je 16. kolo Druge lige, koje je trebalo da bude odigrano 10. novembra, ali to nijesu dozvolili vremenski uslovi.

Ekipe iz vrha tabele, Jezero i Jedinstvo, nijesu uspjele da dođu do pobjeda na gostovanju Drezgi, odnosno Lovćenu.

Drezga i Jezero su u Tuzima odigrali zanimljiv meč koji je završen remijem - 2:2. Domaćin je došao do dva gola prednosti preko Aldena Škrijelja, koji je mrežu protivnika pogađao u 17. i 50. minutu. Međutim, ubrzo je sa svoja dva gola uzvratio Saša Radenović i tako postavio konačan rezultat.

Isti rezultat viđen je u duelu između Lovćena i Jedinstva, odigranom u Budvi. I tu je domaćin imao dva gola viška, nakon pogodaka Petra Čavora u 10. i Petra Roganovića u 79. minutu. Ipak, finiš je pripao Bjelopoljcima, koji su preko Dragana Nikolića u 82. i drugom minutu sudijske nadoknade došli do remija.

U duelu Bokelja i Mornara nije bilo golova, dok je Ibar savladao Otrant u Tivtu - 2:1. U ovom meču odigrano je samo drugo poluvrijeme, budući da je 10. novembra utakmica prekinuta na poluvremenu zbog jake kiše. Otrant je vodio golom Amira Ramovića, da bi u nastavku Fatih Mukovića i Božo Anđelić režirali preokret.

Rezultati

Bokelj - Mornar 0:0

Drezga - Jezero 2:2
Škrijelj 17', 50' - Radenović 56', 59'
Lovćen - Jedinstvo 2:2
Čavor 10', Roganović 79' - Nikolić 82', 90'+2

Otrant-Olympic - Ibar 1:2
Ramović 35' - Muković 65', Anđelić 90'+2

Odigrano 10. novembra

Dečić - Arsenal 4:1