U Podgorici su minulog vikenda odigrane utakmice 5, 6. i 7. kola Razvojne lige za kadetkinje, čime je završen prvi dio tog takmičenja.

Prvo mjesto, sa maksimalnih 18 bodova iz šest mečeva, osvojila je Mladost, koja je u posljednja dva duela bila bolja od Breznice (1:0) i Obilića (4:0), dok je u 7. kolu bila slobodna.

Drugoplasirani na tabeli je Ekonomist, sa pet pobjeda i remijem u dosadašnjem dijelu sezone. Ekonomist je za vikend došao do pobjeda nad Cveteksom (2:1), Breznicom (1:0) i Obilićem (1:0).

Prate ga Breznica i Obilić, koja su u šest mečeva došli do učinka od po dvije pobjede, remija i poraza. Ipak, Breznica drži treće mjesto zbog bolje gol-razlike. Tim iz Pljevalja je, nakon poraza od Mladosti i Ekonomista u 5. i 6. kolu, u 7. trijumfovao protiv Budućnosti - 3:0. Obilić je bio slobodan u 5. kolu, zatim je poražen od Mladosti i Breznice.

Peto mjesto osvojio je Cveteks, koji je u posljednje tri utakmice došao do dvije pobjede i poraza. U 5. kolu je poražen od Ekonomista (2:1), zatim je trijumfovao protiv Budućnosti (1:0) i Durmitora (4:0).

Na šestom mjestu nalazi se Budućnost, sa četiri boda iz šest utakmica. Tri boda upisali su u 5. kolu u duelu sa Durmitorom (1:0), dok su u 6. i 7. kolu poraženi od Cveteksa (1:0) i Breznice (3:0).

Posljednje mjesto na tabeli zauzeo je Durmitor, sa jednim bodom iz šest mečeva. U 5. i 7. kolu poraćeni su od Budućnosti i Cveteksa, u 6. su bili slobodni.

U drugom dijelu sezone igraće se plej-of, u koji su ušle četiri najbolje plasirane ekipe. U plej-ofu se sastaju Mladost - Obilić i Ekonomist - Breznica. Termini i mjesto odigravanja biće naknadno određeni.