U-20 selekcija u novembru igra dva prijateljska meča.

Selektor U-20 reprezentacije Crne Gore Mojaš Radonjić sapoštio je spisak igrača na koje računa za prijateljske mečeve protiv Srbije i Makedonije.

Na spisku se nalazi 21 igrač - Lazar Carević (Barselona, Španija), Krsto Ljubanović (Aceućal, Španija); odbrana: Marko Merdović (Grbalj), Luka Malešević, Miloš Drinčić, Nikola Kumburović (Iskra), Janik Filipović (Kajzerslautern, Njemačka), Andrija Ražnatović (Budućnost), Filip Šćekić (Bokelj); vezni red: Ilija Vukotić (Benfika, Portugal), Ognjen Stijepović (Sampdorija, Italija), Marko Miličković (OFK Titograd), Vladan Bubanja (Sutjeska), Vasilije Terzić, Dušan Bakić, Balša Sekulić (Budućnost), Anđelko Jovanović, Lazar Vučićević (Mladost Lj), Novica Eraković (Lovćen); napad: Aleksa Marušić (Sutjeska), Meris Skenderović (Hofenhajm, Njemačka).

,,Sokolići“ će 15. novembra igrati sa Srbijom u Petrovcu, na stadionu pod Malim brdom od 13 časova, dok će četiri dana kasnije na ,,DG areni“ u Lješkopolju dočekati Makedoniju, takođe od 13 časova.

- Na spisku je dosta igrača koji su tu bili i u prethodnom ciklusu za U-21, a imaju pravo nastupa i u narednim kvalifikacijama. Oni predstavljaju gro ekipe koja treba da iznese te kvalifikacije. Na spisku ima i nekoliko novih igrača, neki od njih igraju u Drugoj ligi, ali su se ove sezone nametnuli dobrim partijama u svojim klubovima. Želimo da ih isprobamo, da ih uvedemo u sistem rada ove reprezentacije, kazao je selektor Mojaš Radonjić.