Preko 100 dječaka i djevojčica iz tri osnovne škole posjetili FSCG...

Trening kamp Fudbalskog saveza Crne Gore ugostio je danas učenike prvog i drugog razreda osnovnih škola „21. maj“, „Ravle Rovinski“ i „Njegoš“ iz Spuža.  

Grassroots kancelarija Fudbalskog saveza Crne Gore organizovala je akciju povodom obilježavanja Grassroots sedmice, događaja koji obilježavaju sve čanice UEFA.

Mališani su kroz interesantne igrice na terenu imali priliku da se upoznaju sa osnovnim vježbama i vrijednostima koje sa sobom nosi fudbal.

U rad sa najmlađima, pored zaposlenih u Savezu, uključile su se i omladinske reprezentativke Milica Knežević, Danka Topalović, Dženita Ramčilović i Vasilisa Nikolić koje su sa velikom pažnjom vodile sve praktične vježbe.

- U okviru UEFA Grassroots sedmice ove godine pripremili smo veći broj aktivnosti širom Crne Gore. Centralni dio obilježavanja bio je današnji događaj na terenu Trening kampa FSCG gdje smo ugostili više od 100 dječaka i djevojčica iz osnovnih škola „21. maj“, „Pavle Rovinski“ i „Njegoš“. U Beranama u nedjelju organizujemo događaj pod nazivom „Dječiji fudbalski dani Berane 2018“ dok ćemo u ponedjeljak posjetiti vrtić „Đina Vrbica“ u Farmacima, rekao je koordinator Grassroots kancelarije FSCG Amil Gerina.