Drugo kolo ženske kadetske lige održano je u subotu 18. novembra, u Herceg Novom, na terenu FK Obilić. Odigrane su dvije utakmice jer ekipa Ekonomista nije doputovala zbog nedovoljnog broja igračica, pa je ta utakmica registrovana 3:0 za Breznicu. Slobodno je bilo Cetinje.

U preostalim mečevima Cvetex je savladao Obilić sa 2:1, dok je Mladost 2015 bila bolja od Budućnosti - 5:2. Oba gola za Cvetex u trijumfu nad domaćinom postigla je Aida Kalač, dok je na drugoj strani pecizna bila Ana Krivokapić.
Čak sedam golova viđeno je na utakmici između Mladosti 2015 i Budućnosti, a posebno se istakla Anđela Tošković, koja je postigla dva gola za svoj tim iako je sa 13 godina ubjedljivo najmlađa u ovom takmičenju. Ipak, to je bilo nedovoljno da se pobijedi Mladost 2014, za koju je dva pogotka postigla Svetlana Bečić. Po jednom su se u listu strijelaca upisale Nejla Bicić, Nikolina Caković i Jovana Ceklić.

Nakon dva kola, prvo mjesto na tabeli drži Breznica sa šest bodova. Isti broj bodova, ali i slabiju gol razliku imaju drugoplasirani Cvetex i trećeplasirana Mladost 2015. Ekonomist, Obilić, Cetinje i Budućnost zauzimaju preostale pozicije na tabeli.

Naredno kolo održaće se 3. decembra u Baru.

Rezultati
Obilić - Cvetex 1:2
Budućnost - Mladost 2015 2:5
Breznica - Ekonomist 3:0 (službeni rezultat)

Slobodna je bila ekipa Cetinja.