Odigran prvi od predviđenih sedam turnira.

Grasroots kancelarija Fudbalskog saveza Crne Gore pokrenula je ligu za kadetkinje, prvo takmičenje u našoj državi za igračice ispod seniorskog uzrasta. Ligu čine Breznica, Budućnost, Mladost, Obilić, Cvetex, Cetinje i Ekonomist, a biće organizovana po turnirskom sistemu.

Prvi od predviđenih sedam turnira odigran je u nedjelju 29. oktobra u Podgorici, na pomoćnom terenu Kampa FSCG na Starom aerodromu. Najubjedljiviju pobjedu na premijernom turniru upisala je Breznica, koja je sa 8:1 savladala Budućnost. Strijelci za ekipu iz Pljevalja bili su Jelena Karličić (tri gola), Bojana Milović (dva gola), Marica Bojić (dva gola) i Ana Knežević, dok je za Budućnost jedini pogodak postigla Anastasija Potpara.
Cvetex je u meču protiv Cetinja postigao, ali i primio, gol manje od Breznice - 7:0. Tri gola postigla je Marijana Cimbaljević, dva puta metu je pogodila Aida Kalač, dok su po jednom precizne bile Jana Pešić i Leonora Pajković.
Mladost je golovima Jelene Petrović, Svetlane Bečić i Nikoline Caković pobijedila hercegnovski Obilić - 3:0.

Naredni turnir održaće se 19. novembra u Herceg Novom. Sastaće se Obilić - Cvetex, Budućnost - Mladost i Ekonomist - Breznica, dok je slobodna ekipa Cetinja.

Rezultati
Breznica - Budućnost 8:1
Mladost - Obilić 3:0
Cvetex - Cetinje 7:0

Slobodna je bila ekipa Ekonomista.