ANARTOZIS - PETROVAC 2:1


Fudbaleri Petrovca poraženi su na gostovanju Anartozisu u prvom melu drugog kola kvalifikacija za Evopa ligu. rezultatom 2:1. Iako su pretrpjeli poraz, Petrovčani nisu razočarali pa će u revanšu juriti pobjedu od jednog gola razlike, koja bi ih odvela u narednu rundu.



Fdubaleri Petrovca loše su ušli u meč, što su iskusni igrači Anartozisa, ekipe koja je prethodne sezone igrala u grupnoj fazi Lige šampiona, znali da iskoriste. Kiprani su, naime, u 14. minut imali dva gola prednosti.

Prednost domaćem timu u 11. minut susreta donio je Fernandeš, da bi samo tri minuta kasnije Laban udvostručio prednost Anartozisa.

Kiprani su čuvali prednost od dva gola sve do 84. minuta kada je Lakić postigao jedini pogodak za našeg predstavnika. Defanzivac Petrovca iskoristio je gužvu u kaznenom prostoru protivnika nakon prekida koji je izveo Mikijelj i savladao Supića.

Revanš meč, u kom će Petrovac pokušati da dođe do pobjede i plasmana u treće kolo kvalifikacija za Evopa ligu, igra se 23. jula u Nikšiću.

_________________________________________________________________________________________________

Anartozis - Petrovac 2:1

Larnaka - Stdion: Antonis Papadopulos.
Gledalaca: 5000.

Sudija: Mark Klatenburg (Engleska)

Strijelci:
1:0 - Fernadeš 11'
2:0 - Laban 14'
2:1 - Lakić 84'


Žuti kartoni:
Lopičić, Rotković, Graovac - Petrovac

Sastavi:
Anartozis: Supić, Katsavakis, Skopelitis, Leivakabesi, Kristovao (Sosin), Kafu, Agali (Frousos), Janiko, Fernandeš, A. Konstantinu, Laban.

Petrovac: Braić, Radulović, Graovac, Mikijelj, Lakić, Obradović, Lopičić, Radović (Raičević), Dragićević, Divanović (Boljević), Đurašković (Rotković).