NA TRENING KAMPU ODIGRAN TURNIR I PODIJELJENA SPORTSKA OPREMA KLUBOVIMA KADETSKE LIGE

Prijateljski fudbalski turnir “Fudbal ne poznaje razlike” koji su zajedničkim snagama organizovali Fudbalski savez Crne Gore i Agencija Ujedinjenih nacija za raseljena lica (UNHCR) odigran je u petak na trening kampu Fudbalskog saveza. 


Turnir je organizovan u znak obilježavanja 20. juna, Svjetskog dana raseljenih lica. Prije samog početka turnira timovi koji će se naredne sezone takmičiti u Kadetskoj ligi uručeni su kompleti sportske opreme. 



Opremu marke “Najki”, koju je donirao UNHCR, predstavnicima klubova uručio je Serž Dukas direktor kancelarije UNHCR-a u Crnoj Gori. 

Na turniru su učestovale tri ekipe, sastavljene od igrača iz Južne, Sjeverne i Centralne regije, potpomognuti nekolicinom igrača koji su djeca raseljenih lica. U prvom meču triangonale sastali su se ekipe koje su igrale u crnim i narandžastim dresovima. Slavili su “crni” za koje je oba gola postigao Racković. 



Crni su ujedno bili i najuspješnija ekipa, pošto su preostala dva susreta, u kojima su snage odmjerili crni i plavi, odnosno plavi i narandžasti, završeni su rezultatom 0:0.