Futsal šampion Crne Gore Titograd upisao je i drugu pobjedu na turniru preliminarne runde kvalifikacija koji se održava u Podgorici. Naš tim u meču drugog savladao je Univerzitet Kardif rezultatom 3:1 i zajedno sa ekipom Nacionala, koji je danas savladao Blu medžik rezultatom 15:0, dijeli prvo mjesto na tabeli.

Naš tim je prvi dio duela sa Velšanima završio sa dva gola prednosti - mrežu protivnika tresli su Barović i Marko Bajčetić. U nastavku je Bojanović povećao prednost našeg šampiona, prije nego što je Hju postigao počasnik pogodak za tim iz Kardifa.

Naš tim će u posljednjem odigrati meč sa hrvatskim Nacionalom, koji će ujedno biti i odlučujući o putniku u narednu rundu kvalifikacija. Duel posljednjeg kola igra se 29. avgusta od 20.30 časova.


Titograd - Univerzitet Kardif 3:1

Podgorica - SC Morača.

Sudije: Patrik Pokert (Austrija), Vasilios Kristodulis (Grčka).

Strijelci
1:0 - Barović 10'50''
2:0 - M. Bajčetić 19'47''
3:0 - Bojanović 21'14''
3:1 - Hju 31'27''

Žuti kartoni
Novović - Titograd
Hju - Univerzitet Kardif

Titograd: Marko Raičević, Darko Bojanović, Marko Bajčetić, Miloš Tomović, Zoran Barović. Igrali su još: Nenad Vukšanović, Branko Mijović, Ilija Bajčetić, Ranko Novović, Velibor Babović, Ilija Mugoša.

Univerzitet Kardif: Ričard Morgan, Kris Hju, Lojd Dženkins, Eliot Tomas, Riko Zulkarnian. Igrali su još: Huan Tapia Ovens, Garet Delv, Ris Vilijams, Džejms Sadler, Sajmon Prengli, Ćavi Rodrigez, Tajrel Veb, Kristofer Neš, Met Pasmor.