Danas je u Podgorici u organizaciji FSCG u saradnji sa kancelarijom FSSR završeno takmičenje za sve generacije učesnike Đetić lige CG za sezonu 2011/2012.

Na završnom turniru su učestvovale ekipe predstavnici liga organizatora takmičenja po gradovima iz Bijelog Polja, Nikšića , Bara i Podgorice. Ekipe su se takmičile po generacijama, pa smo tako dobili pobjednike :

2000 god.     1.mjesto  FK “Zeta”,      2.mjesto FK “Malesija”,     3.mjesto  FK “Porto” 
2001 god.     1.mjesto  FK “Zeta”,      2.mjesto FK “Arena”,         3.mjesto  FK “Danilovgrad”
2002 god.     1.mjesto  FK “Sjeverna zvijezda”,      2.mjesto FK “Arena”,     3.mjesto  FK “Olimpico” 
2003 god.     1.mjesto  FK “Arena”,      2.mjesto FK “Karioke”,     3.mjesto  FK “Venom”  

Direktor Grassroots kancelarije FSCG Zoran Mijović istakao je da je Đetić liga u potpunosti opravdala očekivanja.

- Danas je završeno takmičenje Đetić lige na završnom turniru organizovanom u Podgorici od 25. do 28.06.2012. godine. Drago mi je što je ideja o organizaciji lige i takmičenja za najmlađe uzraste čija je realizacija počela prošle godine u maju mjesecu dobila epilog u vidu velike masovnosti, pravog druženja dječaka i djevojčica uzrasta od 7 do 11 godina, pokazanog kvaliteta igre i naravno fer plej igre i ponašanja svih učesnika. Veliku zahvalnost dugujemo svima koji su pomogli i dali veliki doprinos organizaciji najmasovnijeg sportskog takmicenja u Crnoj Gori, a posebno komesarima lige po gradovima Ljubu Petroviću, Stojanu Iveziću, Savi Kovaceviću, Dževadu Rastoderu i Siniši Tomaseviću. Takođe, posebno bih naglasio veliki doprinos koji je imala Kancelarija FSSR i Momo Saveljić koji je zajedno sa mnom od prvog dana predano radio na organizaciji i realizaciji takmicenja. Naglasio bih i veliki doprinos vlasnika SC “DADEX” iz Podgorice, Draga Sćepanovića, na čijim terenima se održavalo grupno takmičenje kao i završni turnir, gdje su djeca imala izvanredne uslove za igru i boravak tokom trajanja turnira. Cio tok takmičenja je pratila TV Vijesti i Dnevne novine i Dan koji su takođe dali ogroman doprinos popularizaciji fudbala za najmlađe. Siguran sam da će liga sljedeće sezone biti još masovnija, sa više ekipa učesnika, sa uključenjem još gradova domaćina i da će organizacija biti na visokom nivou. Nadam se da će u tako dobro organizovanom takmičenju naši treneri imati još bolje uslove da pomognu djeci da zavole fudbal i da rastu i razvijaju se u duhu zdravog života i sporta. Nova okupljanja zakazujem za kraj septembra mjeseca, kada ce početi naredna sezona Đetic lige CG, rekao je Mijović.