Odigrani mečevi trećeg kola Druge lige Crne Gore…

Ubjedljive pobjede Lovćena i Podgorice na gostujućim terenima, sa po četiri postignuta pogotka, obilježile su treće kolo Druge lige Crne Gore.

Lovćen je četiri puta tresao mrežu Grblja i upisao prvi ovosezonski trijumf. Cetinjani su do prednosti došli u 50. minutu susreta pogotkom Lazara Stanišića, da bi osam minuta kasnije Balša Radusinović duplirao prednost svog tima. Treći pogodak postigao je Sakamaki u 63. minutu, da bi se Radusinović u 79. drugi put upisao u strijelce i postavio konačan rezultat susreta.

Podgorica je na terenu Trening kampa FSCG postigla poker pogodaka u odmjeravanju snaga sa ekipom Koma. Seriju pogodaka otvorio je Danilo Vukanić u 29. minutu, da bi do odlaska na odmor mrežu gostiju zatresao i Danilo Bracanović. Domaćin je u 47. minutu propustio da realizuje jedanaesterac, da bi Ćetković u 72. postigao treći a Pavlićević u 78. minutu sa bijele tačke i četvrti pogodak na meču.

Igalo je pogotkom Jovana Popovića u 39. minutu došlo do minimalnog trijumfa u odmjeravanju snaga sa Iskrom. Izabranici Marka Šćepanovića sa nova tri boda izjednačili su se na prvom mjestu drugoligaškog karavana sa ekipom Rudara koja je danas remizirala sa Ibrom.

Pljevljaci su na poluvremenu susreta imali gol zaostatka – prednost gostima donio je Riad Bralić u 35. minutu susreta. Rudar je do izjednačenja i boda došao u 50. minutu zahvaljujući Miliji Goluboviću.

U trećem kolu slobodna je bila ekipa OFK Mladost Lob.bet. 

Rezultati
Grbalj – Lovćen 0:4
Stanišić 50’, Radusinović 58’, 79’, Sakamaki 63’

Kom – Podgorica 0:4
Vukanić 29’, Bracanović 42’, Ćetković 72’, Pavlićević 78’

Igalo – Iskra 1:0
Popović 39’

Rudar – Ibar 1:1
Goluvović 50’ – Bralić 35’