Odigrano 33. kolo 2.CFL…

Otrant i Bokelj upisali su pobjede u danas odigranim mečevima 33. kola 2.CFL, pa je situacija na vrhu tabele nepromijenjena - Ulcinjani imaju dva boda više od rivala iz Kotora.

Otrant je posao u duelu sa Komom (3:0) završio do poluvremena. Marko Burzanović je pogodio u osmom minutu, petnaestak minuta kasnije prednost je udvostručio Anđelo Rudović, dok je Mladen Marstjepović u 41. postavio konačan rezultat.

Bokelj je bio bolji od posljednjeplasirane ekipe na tabeli – 2:1 protiv Berana. Lazar Pajović je iz jedanaesterca u 37. minutu donio vođstvo Bokelju u Beranama, ali je Viktor Kuč u 50. izjednačio. Sedam minuta kasnije kada Fatih Muković je zatresao mrežu rivala, nakon čega se rezultat nije mijenjao.

U derbiju srednjeg dijela tabele Grbalj je bio bolji od Igala – 1:0. Andrija Vukoje postigao je gol u 51. minutu, vrijedan tri boda, ali i zauzimanja čevrtog mjesta na tabeli.

Internacional i Lovćen remizirali su u meču odigranom u Golubovcima – 1:1. Sve je bilo riješeno na početku drugog poluvremena, Danilo Bracanović je Lovćenu donio prednost u 48. minutu, ali je ubrzo izjednačio Rio Omori.

U duelu Podgorice i Iskre nije bilo golova.

Rezultati

Grbalj – Igalo 1:0

Internacional – Lovćen 1:1

Podgorica – Iskra 0:0

Otrant-Olympic – Kom 3:0

Berane – Bokelj 1:2