Bez promjena na vrhu tabele 2.CFL nakon 27. kola…

Fudbaleri Bokelja i Otranta upisali su pobjede u danas odigranim mečevima 27. kola 2.CFL, čime su nastavili borbu za prvo mjesto.

Kotorani su i dalje u prednosti, imaju dva boda više od rivala, a tu zalihu održali su ubjedljivom pobjedom nad Internacionalom na Trešnjici – 4:0. Vladan Kordić doveo je Bokelj u vođstvo u 12. minutu, zatim je u 49. i 57. pogađao Petar Vukčević, dok je trijumf zaokružio Balša Radević iz jedanaesterca u 83. minutu.

Otrant je na svom terenu bio bolji od Igala – 2:1. Kristijan Škrelja je nakon 28 minuta igre zatresao mrežu rivala i rezultat se nije mijenjao do 84, kada je Edin Đečbitrić udvostručio prednost domaće ekipe. Pet minuta kasnije uzvratio je Boško Borovnica, ali je to bilo sve od Igala.

Ulogu favorita Podgorica je opravdala u duelu sa Beranama – 1:0. Jedini gol na meču viđen je u 30. minutu, a djelo je Balše Mrvaljevića.

Na četiri boda iza Podgorice nalazi se Grbalj, koji je slavio protiv Koma rezultatom 2:1. Kom je poveo u 24. minutu zahvaljujući Vladimiru Perišiću, da bi preokret donijeli Marko Dragićević i Uroš Jovanović.

Duel Lovćena i Iskre završen je pobjedom Cetinjana – 1:0. Trenutak odluke viđen je u 47. minutu, kada je precizan bio Božidar Bujiša.

Rezultati

Otrant-Olympic – Igalo 2:1

Podgorica – Berane 1:0

Internacional – Bokelj 0:4

Grbalj – Kom 2:1

Lovćen – Iskra 1:0