Pobjede domaćina u dana odigrana četiri meča 26. kola 2.CFL…

Fudbaleri Bokelja savladali su Podgoricu rezultatom 2:0 u derbiju 26. kola 2.CFL, čime su, bar na dan, povećali prednost ispred Otranta na pet bodova.

Kotorani su od starta duela sa Podgoricom krenuli ofanzivno, a meč su riješili u drugom poluvremenu. Vladan Kordić je zatresao mrežu gostiju u 48. minutu, da bi konačan rezultat prelijepim pogotkom postavio Fatih Muković u 86. minutu.

Iskra je pred svojim navijačima došla do bodova u meču sa Grbljem – 1:0. Petar Tadić je iz jedanaesterca u 62. minutu postigao jedini gol na utakmici.

Nakon velih uzbuđenja u finišu, tri boda na svom terenu upisao je i Kom protiv Internacionala – 2:1. Vladimir Perišić dove je Zlatičane u vođstvo u 65. minutu, ali su gosti do izjednačenja stigli u 87. Ipak, Perišić je pet minuta kasnije iskoristio jedanaesterac i tako donio trijumf Komu.

Igalo je bilo ubjedljivo protiv Lovćena – 4:1. Nakon samo sedam minuta igre bilo je 2:0, zahvaljujući Ivanu Mićunoviću i Bošku Dujoviću, zatim je u 16. Marko Ivanović postigao autogol i vratio nadu gostima, ali je u 23. minutu Siniša Stanisavić ipak najavio pobjedu. Ivan More je u 62. minutu postavio konačan rezultat.

Rezultati

Igalo – Lovćen 4:1

Iskra – Grbalj 1:0

Kom – Internacional 2:1

Bokelj – Podgorica 2:0

Nedjelja

15:00 - Berane - Otrant-Olympic