Odigrani 21. kola 2.CFL.

Vodeći tandem drugoligaškog karavana upisao je nove pobjede, tako da Bokelj i Otrant-Olimpik ostaju bodovno izjednačeni na vrhu tabele. Jedina promjena je ta što su Kotorani trenutnu lideri zbog bolje gol-razlike.

I u drugoj utakmici proljećnjeg dijela šampionata Bokelj je slavio sa 3:0, ovog puta protiv Iskre. Kao i u prošlom kolu, Kotorane je u vođstvo doveo Marko Bojović, pogodio je 22. Minutu, da bi dvostruki strijelac bio Dejan Pepić, u 68. Iz jedanaesterca i 89. minutu.

Otrant-Olimpik je pred svojim navijačima savladao Grbalj sa 2:1. Ulcinjani su imali 2:0 nakon pogodaka Balše Banovića u četvrtom i Halila Muharemovića u 54. minutu, dok je Jovan Vujović smanjio sa bijele tačke petnaestak minuta prije kraja i tako postavio konačan rezultat.

Do trijumfa je došla i Podgorica, koja koja je na ,,DG areni“ bila bolja od Internacionala - 2:1. Domaćina je do vođstva doveo Nikola Pavlićević u 28. minutu, poravnao je Tomo Šoć početkom drugog poluvremena, ali je ubrzo Marko Vračar vratio prednost svojoj ekipi i donio joj tri boda.

Važne bodove u borbi za opstanak upisao je Lovćen na gostovanju Beranama – 2:1. Ipak, domaći tim je prvi došao do vođstva i to preko Nikole Tmušića iz jedanaesterca u 11. Minutu. Lovćen je preokretnu do poluvremena zahvaljujući Božidaru Bujiši, strijelcu u 35. i 43. minutu.

Igalo je zahvaljujući dvostrukom strijelcu Bošku Dujoviću slavilo na Zlatici protiv Koma - 2:0.

Rezultati

Bokelj - Iskra 3:0

Berane - Lovćen 1:2

Otrant-Olympic - Grbalj 2:1

Podgorica - Internacional 2:1

Kom - Igalo 0:2