Odigrana četiri meča 19. kola 2.CFL…

Fudbaleri Otranta savladali su Podgoricu u derbiju 19. kola 2.CFL i tako bar na dan preuzeli vrh tabele. Ulcinjani su bili ubjedljivi pred svojim navijačima – 3:1.

Domaćin je do vođstva stigao preko Halila Muharemovića, koji je pogađao u 35. i 54. minutu, da bi na 3:0 minutu povisio Milun Joković u 88. minutu. Konačan rezultati postavio je Takeru Komija dva minuta kasnije.

Kom je pred svojim navijačima savladao Lovćen - 4:2. Nakon osam minuta igre Luka Mihaljević je zatresao mrežu Cetinjana, koji su ubrzo preokrenuli. U 14. minutu izjednačio je Luka Bojić, da bi Vuko Vicković u 30. donio vođstvo svojoj ekipi. Ipak, na pauzu se otišlo sa rezultatskim egalom 2:2. U prvom minutu nadoknade dosuđen je jedanaesterac za Zlatičane, a siguran sa bijele tačke bio je Vladimir Perišić. U nastavku je Marko Kažić postigao dva gola i tako donio tri boda svojoj ekipi.

Iskra je slavila protiv Igala rezultatom 2:1 i pobjegla iz opasne zone. U 11. minutu Ognjen Rolović je pogodio u metu, ali je desetak minuta kasnije Igalo poravnalo preko Miloša Đurđevića. U sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena Rolović je pogodio za važnu pobjedu Iskre.

Zbog neuslovnog terena u Kotoru, duel Bokelja i Grblja odložen je za sjutra od 13 časova na Trening kampu FSCG.

Rezultati

Iskra – Igalo 2:1

Kom – Lovćen 4:2

Berane – Internacional 2:2

Otrant-Olympic – Podgorica 3:1

Sjutra

13:00 - Bokelj - Grbalj