Odigrani mečevi 13. kola 2.CFL…

Fudbaleri Bokelja savladali su Kom rezultatom 2:0 i sada imaju tri boda više od dugoplasiranog Otranta, koji je osvojio bod u duelu sa Lovćenom (0:0).

Kotorani dugo lomili otpor Koma, a onda su sve riješili u tri minuta. Prvo je Igor Poček u 63. minutu matirao golmana gostiju, da bi dva minuta kasnije Vladan Kordić potvrdio pobjedu Bokelja.

Zanimljiv meč odigrali su Internacional i Igalo - nakon dva preokreta, slavio je domaći tim rezultatom 3:2. Internacinal je poveo u 10. minutu pogotkom Kenana Orahovca, ali je četiri minuta kasnije poravnao Andrija Vujičić. Isti igrač pogodio je i za preokret Igala. U nastavku je Nikola Ukšanović vratio rezultatski egal, dok je pogodak vrijedan tri boda djelo Đorđa Mujovića.

Podgorica je bila ubjedljiva protiv Grblja - 3:0. Mrežu gostio načeo je Takeru Komija u 31. minutu, poslije velike gužve u šesnaestercu ekipe iz Radanovića. Prednost domaćih udvostručio je Anđelko Jovanović u finišu prvog poluvremena rutinskom realizacijom najstrože kazne. Konačnih 3:0 postavio je svojim drugim golom Komija.

Rezultati

Berane – Iskra 0:1

Internacional – Igalo 3:2

Podgorica –Grbalj 3:0

Otrant – Lovćen 0:0

Bokelj – Kom 2:0