Odigrana četiri meča 12. kola 2.CFL…

Fudbaleri Iskre savladali su Bokelj rezultatom 2:1 i tako lideru nanijeli prvi poraz u sezoni.

Danilovgrađani su poveli pogotkom Vladimira Kostića u 25. minutu, da bi u finišu prvog dijela Igor Poček poravnao rezultat. Trenutak odluke desio se u 82. minutu, kada je Ognjen Rolović sa preko 30 metara lobovao protivničkog golmana i tako donio svojoj ekipi prvi trijumf nakon šest utakmica bez pobjede.

Otrant je u gostima savladao Grbalj sa 3:1 i primakao se Bokelju na samo bod. Domaći tim je prvi došao do pogotka, kada je Nikola Stanišić zatresao mrežu Ulcinjana. Ipak, u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, Valentin Rudović je iskoristio jedanaesterac i tako vratio meč u egal. Do potpunog preokreta gosti su stigli u 62. minutu - Anđelo Rudović je centirao iz slobodnog udarca, a Adnan Alibegu glavom pogodio za 1:2. Ulcinjani su preko Halila Muharemovića u finišu stigli do konačnih 3:1.

Preokret je viđen i u Igalu, gdje je Kom slavio sa 2:1. Domaći su već od trećeg minuta imali prednost, nakon što je Stefan Vico pogodio iz jedanaesterca. Izjednačio je dvadaesetak minuta kasnije Luka Mihaljević, a konačan rezultat postavljen je u 62. minutu, kada je Marko Kažić pogodio za 2:1.

Lovćen je u subotu bio bolji od Berana (1:0), dok je duel Internacionala i Podgorice odložen za 1. novembar.

Rezultati

Igalo - Kom 1:2

Iskra - Bokelj 2:1

Lovćen - Berane 1:0

Grbalj - Otrant-Olympic 1:3

01.11. - Internacional - Podgorica