Odigrani mečevi devetog kola 2.CFL…

Jedan od derbija devete runde 2.CFL završen je bez pobjednika - Internacional i Bokelj podijelili su bodove rezultatom 1:1.

Domaćin je poveo golom Ukšanovića u 29.minutu i taj rezultat bio je na snazi do prvog minuta sudijske nadoknade, kada je Bokelj izbjegao poraz zahvaljujući pogotku Babe Muse Alhasana.

Time je Otrant uspio da se približi na bod Kotoranima poslije trijumfa nad Igalom - 2:0. Do treće pobjede u posljednja četiri kola Ulcinjane su vodili Ajumu Nišimura i Filip Kalačević.

Zanimljiv meč odigrali su Lovćen i Iskra u Kotoru - 2:2. Danilovgrađani imali dva gola zalihe, prvo je u 34. minutu Balša Globarević pogodio, da bi ubrzo prednost udvostručio Ognjen Rolović. Ipak, finiš je pripao Cetinjanima. Prvo je zaostatak smanjio Luka Bojić u 74. minutu, a onda Nikola Draganić iskoristio jedanaesterac u 90. i spasio svoj tim poraza.

Podgorica je na svom terenu bila ubjedljiva protiv Berana - 5:1. Nikola Pavlićević je u 41. minutu najavio goleadu, zatim je Anđelko Jovanović iz slobodnog udarca u 48. povisio na 2:0, da bi deset minuta kasnije pogodio i Đorđe Jovičić. Nemanja Božović i Jovanović donijeli su više nego ubjedljivu prednost domaćinu, dok je konačan rezultat postavio Viktor Kuč u posljednjim trenucima utakmice.

Grbalj je u Radanovićima savladao Kom (2:0) golovima Save Milića. Zanimljivo, oba gola pala su u prvim minutima oba poluvremena. U 34. sekundi vezista Grblja je bio na pravom mjestu, slično kao i početkom drugog dijela.

Rezultati

Otrant-Olympic - Igalo 2:0

Podgorica - Berane            5:1

Internacional - Bokelj 1:1

Grbalj - Kom 2:0

Lovćen - Iskra 2:2