Odigrana četiri meča 2.CFL…

Fudbaleri Iskre i Berana priredili su iznenađenja u drugom kolu 2.CFL.

Danilovgrađani su slavili na gostovanju Otrant Olimpiku rezultatom 3:2, što im je druga vezana pobjeda u prvenstvu. Ulcinjani su imali dva gola prednosti na poluvremenu, zahvaljujući Milošu Mugoši i Anđelu Rudoviću, koji su mrežu gostiju pogađali u 4. i 26. minutu. Ipak, u nastavku je proradila Iskra i preko trostrukog strijelca Petra Gajića došla do preokreta i pobjede.

Istim rezultatom Berane je na svom terenu savladalo Kom. Nakon nešto više od pola sata igre, domaćin je vodio sa 2:0 golovima Mihajla Lončara u 8. i Đorđa Magdelinića u 33. minutu. Marko Kažić smanjio je u 59. minutu, ali je Miodrag Rudan u 77. vratio dva gola viška svojoj ekipi. Konačan rezultat postavio je Vuk Ajković u posljednjim trenucima utakmice.

Bokelj je u derbiju kola bio bolji od Igala - 2:1. Dragan Mirković je golom u 33. minutu zatresao mrežu gostiju, dok je izjednačenje donio Marko Stanković dvadesetak minuta kasnije. Kotoranima je bodove obezbijedio Baba Musa u 85. minutu.

Preokret je viđen i u Podgorici, gdje je Internacional bio bolji od Grblja – 2:1. Prednost Grblju donio je Marko Đukanović u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena. Haruka Kimura u 56. i Igor Vukčević u 67. minutu donijeli su trijumf ekipi iz Podgorice.

Rezultati

Internacional – Grbalj 2:1

Otrant Olimpik – Iskra 2:3

Berane – Kom 3:2

Bokelj – Igalo 2:1

Podgorica – Lovćen odloženo