Kompletirano četvrto kolo 2.CFL.

Derbi meč četvrtog kola 2.CFL između Koma i Bokelja završen je remijem 1:1. Domaći tim poveo je u 56. minutu golom Vladimira Perišića sa bijele tačke, ali su Kotorani preko Igora Počeka uspjeli da osvoje bod.

Iskra je upisala pobjedu nakon tri vezana poraza i u direktnom duelu prepustila Beranama začelje tabele. U Danilovgradu je bilo 1:0, a gol vrijedan tri boda postigao je Ivan Ivanović u 33. minutu.

Igalo je došlo do trećeg trijumfa, Novljani su na svom terenu savladali Internacional rezultatom 2:1. Time su preuzeli prvu poziciju na tabeli. Gosti su poveli preko Haruke Kimure u 16. minutu, ali je brzo uslijedio preokret. Prvo je izjednačio Stefan Vico iz penala u 30. minutu, a kroz pet minuta se u strijelce upisao i Stefan Čobeljić.

Pobjednika nije bilo u Radanovićima, gdje je Grbalj ispustio dva gola prednosti protiv Podgorice – 2:2. Golove za domaće u prvom su dijelu postizali Bojan Pavićević i Lazar Stojanović, ali je u nastavku Podgorica do boda stigla uz dva pogotka Balše Mrvaljevića.

Rezultati

Igalo – Internacional 2:1
Vico (p) 30', Čobeljić 35' – Kimura 16'

Grbalj – Podgorica 2:2
Pavićević 22', Stojanović 35' – Mrvaljević 53', 62'

Iskra – Berane 1:0
Ivanović 33'

Kom – Bokelj 1:1
Perišić (p) 56' – Poček 78

Subota
Lovćen – Otrant Olimpik 0:0