Odigrani mečevi trećeg kola Druge lige Crne Gore…

Otrant-Olzmpic je pred svojim navijačima osvojio samo bod u odmjeravanju snaga sa ekipom Grblja. Ulcinjani su od 16. minuta i pogotka Pavićevića jurili zaostatak, koji su uspjeli da nadoknade u 63. minutu kada je Anđelo Rudović pogodio mrežu gostiju. Ipak, iako su imali inicijativu u preostalom dijelu susreta, izabranici Dejana Vukićevića nisu uspjeli da dođu do potpunog preokreta i nova tri boda.

„Kiks“ Ulcinjana iskoristila je ekipa Bokelja koje je trijumfom nad Iskrom došla na diobu prvog mjesta na tabeli. Kotorani su do pobjede u duelu sa „fenjerašem“ došli golovima Počeka u prvom i Pepića u drugom dijelu susreta.

Priliku da se osame na prvom mjestu tabele Druge lige propustili su fudbaleri Koma koji su pred svojim navijačima poraženi od Igala. Gosti su pitanje pobjendika riješili u drugom dijelu susreta – u 61. minutu rezervista Perović je donio prednost svom timu, da bi osam minuta kasnije Vujičić pogodio za konačnih 0:2 na Zlatici.

Prvu pobjedu po povratku u durgoligaško društvo upisao je Lovćen i to na gostovanju Beranama. Cetinjani su do prednosti došli nakon 19. minuta igre preko Kopitovića, da bi u 64. minutu Šćekić donio izjednačenje svom timu. Pitanje pobjednika riješeno je u 72. minutu kada je Luka Bojić po drugi put na meču zatresao mrežu Bjelice.

Najviše pogodaka, ukupno četiri, viđeno je u podjeli bodova gradskih rivala, Podgorice i Internacionala. Domaćin je bolje počeo meč i već u 10. minutu došao do prednosti pogotkom Orlandića sa bijele tačke. Internacional je imao priliku da dođe do izjenačenja u 63. minutu, ali je Vukčević propustio priliku da zatrese mrežu rivala udarcem sa bijele tačke. Ipak, pet minuta kasnije, Rakočević je donio izjednačenje gostima a totalni preokret potpisao je Vukčević u 83. Samo minut prije isteka regularnog toka susreta Pavlićević je zatresao mrežu Radoševića i postavio konačan rezultat susreta.  

Rezultati
Otrant-Olympic – Grbalj 1:1
Rudović 63’ – Pavićević 16’

Berane – Lovćen 1:2
Šćekić 64’ – Kopitović 19’, Bojić 72’

Kom – Igalo 0:2
Perović 61’, Vujičić 6)’

Bokelj – Iskra 2:0
Poček 45’+1’, Pepić 82’

Podgorica – Internacional 2:2
Orlandić (p) 10’, Pavlićević 89’ – Rakočević 68’, Vukčević 83’