Odigrani mečevi 2. kola Druge lige Crne Gore…

Fudbaleri Koma upisali su drugu ovosezonsku pobjedu u Drugoj ligi Crne Gore. Ekipa sa Zlatice slavila je na gostovanju Iskri, rezultatom 4:1. Izabranici Dejana Rabrenovića do prednosti su došli već u petom minutu, kada je Marko Kažić iskoristio najstrožiju kaznu. Prednost gostiju duplirao je Vladimir Perišić, da bi do odlaska na odmor Tadić smanjio zaostatak Danilovgrađana. U nastavku susreta Perišić je još jednom bio precizan, da bi konačan rezultat utakmice postavio Vuk Ajković u sudijskoj nadoknadi vremena.

Grbalj je pred svojim navijačima bio siguran u odmjeravanju snaga sa Beranama. „Trikolori“ iz Radanovića do prednosti su došli u sedmom minutu, pogotkom Vasilija Čavora, da bi u 33. Vulević donio izjednačenje gostima. Četiri minuta kasnije Milić je vratio prednost na stranu domaćina, da bi do poluvremena Đukanović i Pavićević tresli mrežu rivala za konačnih 4:1.

Pobjedu u gostima slavila je ekipa Bokelja, koja je na glavnom terenu Trening kampa FSCG bila bolja od Lovćena. Vladan Kordić je u 10. minutu pogodio mrežu Cetinjana, koji su odgovorili u 40. preciznim udarcem Kopitovića sa bijele tačke. Pitanje pobjednika riješeno je u 89. minutu susreta kada je Igor Poček matirao Perovića.

Podgorica je upisala minimalnu pobjedu na gostovanju Igalu – pogodak vrijedan tri boda postigao je Ueda u 80. minutu susreta.

U premijernom duelu 2. kola Otrant-Olympic je u gostima savladao ekipu Internacionala rezultatom 2:1.

Rezultati
Iskra – Kom 1:4

Grbalj – Berane 4:1

Lovćen – Bokelj 1:2

Igalo – Podgorica 0:1

Petak
Internacional - Otrant-Olympic 1:2