Druga prijateljska utakmica Crne Gore i Hrvatske u dva dana završena je bez pobjednika i bez golova - mladi "sokoli" nisu uspjeli da drugi put za redom savladaju snažnog protivnika, iako su na obje utakmice ostavili dobar utisak.

Za razliku od meča koji je odigran u ponedjeljak, drugi meč nije donio velika uzbuđenja. Tome je značajno doprinijela i činjenica da je naš selektor Sava Kovačević izveo sastav sa samo tri igrača koja su počela prvu utakmicu sa "vatrenima".

Hrvati su bili blizu gola već u 13. minutu kada je Tomašević odlično šutirao nakon asistencije Bertića, ali je naš golman Đurović uz pomoć prečke uspio da zaustavi udarac. Naša selekcija je najbolju priliku stvorila tek u drugom poluvremenu, kada je Kovačević uveo čak osam igrača i to preko rezerviste Kosovića koji je sa 10-ak metara očešao lijevu stativu.

U finišu meča viđeno je nekoliko pokušaja na obje strane, ali bez prave opasnosti za golmane Kordića i Ivušića, pa je meč završen, čini se, najpravednijim ishodom.



Crna Gora - Hrvatska 0:0

Podgorica - Trening kamp FSCG.
Gledalaca: 200.

Sudija: Radoje Pajović (Crna Gora).

Žuti kartoni
Uskoković - Crna Gora
Tomašević - Hrvatska

Crna Gora: Đurović (Kordić), Raspopović (Hočko), Uskoković, Raković, Kartal, Draganić (Kopitović), Bošnjak (Jovanović), Poček (Savićević), Jeknić (Kosović), Đalović (Gazivoda), Žižić (Đorđević).

Hrvatska: Ivušić, Maroti, Tomašević, Molnar, Kolinger, Brlek, Plum, Bertić, Pavić (Marinčić), Špehar, Mujan (Kovačić).