Omladinci Budućnosti trijumfovali su u Kupu Crne Gore u svojoj kategoriji - "plavo-bijeli" su u finalu savladali Mogren rezultatom 2:0.

Izabranici Nebojše Jovovića završili su sezonu na pravi način, pošto su trijumfom u Kupu kompletirali duplu krunu.

Budućnost je bila bolji rival tokom svih 90. minuta igre, što su uspjeli da krunišu sa dva pogotka. Fudbaleri Mogrena stvorili su nekoliko prilika, ali nisu imali koncentracije u završnici pa je mreža Damira Ljuljanovića ostala netaknuta.

Podgoričani su do prednosti došli u 27. minutu pogotkom Miloša Kalezića koji se najbolje snašao u kaznenom prostoru protivnika nakon izvedenog slobodnog udarca i pogodio metu.

Drugi pogodak fudbaleri Budućnosti postigli su u uvodnom dijelu drugog poluvremena, čime su i riješili pitanje pobjednika, Odličnu akciju i proigravanje Nikole Vukčevića u 53. minutu u pogodak je manirom iskusnog strijelca u pogodak pretvorio Stefan Mugoša. 

Pobjednički pehar kapitenu Budućnosti Borisu Tataru uručio je selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović.

-----------------------------------------------------------

Mogren - Budućnost 2:0

Podgorica - Trening kamp FSCG.
Gledalaca: 500.

Sudija: Amil Gerina (Podgorica)

Strijelci:
0:1 - Kalezić 27'
0:2 - Mugoša 53'

Mogren: S. Popović, Goranović, Redžović, Macanović, Božović (Aručević), J. Popović, Marković (Badžović), Mojsilović (Petković), Đorđević (Ljazoja), Bakić (Karadžić), Kosović.

Budućnost: Ljuljanović, Tatar (Dedić), Radunović, Nikolić, Terzić, N. Vukčević, Kalezić, Mugoša, Medenica (Đurović), M. Vukčević, Bojić (Mitrović).