Drugi prijateljski meč kadetskih selekcija Crne Gore i Bosne i Hercegovine u Beranama završen je remijem – 1:1. Prvi duel dvije selekcije, odigran prije dva dana, završen je pobjedom Crne Gore (1:0).

Na Gradskom stadionu u Beranama viđena je veoma dinamična i uzbudljiva utakmica u kojoj su oba tima dobila po jedno poluvrijeme. Gostima je pripao prvi dio igre koji su riješili u svoju korist golom Armina Hodžića iz penala u 10. minutu, nakon što je Raspopović neoprezno oborio Ilića u svom šesnaestercu. Bosna je imala nekoliko prilika da poveća prednost, ali nije uspjela da ih realizuje.

U drugom poluvremenu viđena je potpuna dominacija domaće ekipe. Odlična igra Crne Gore dala je rezultat u 75. minutu – Batrović je sjajno prošao po lijevom krilu i snažnim udarcem pogodio stativu, nakon čega se lopta odbila do Savićevića čiji je udarac golman gostiju Kajosevski odbio do Đalovića koji nije pogriješio.

Crna Gora je u finišu utakmice bila nadomak pobjede, ali je udarac Jovanovića iz slobodnog udarca sa 25 metara završio na stativi gola gostiju.



Crna Gora – Bosna i Hercegovina 1:1

Berane – Gradski stadion.
Gledalaca: 100.

Sudija: Vladislav Simonović (Crna Gora).

Golovi
0:1 – Hodžić 10’ (p)
1:1 – Đalović 75’

Žuti kartoni
Raspopović, Kartal – Crna Gora
Rahmanović, Gaćinović – BIH

Crna Gora: Kordić, Raspopović, Uskoković, Hočko, Kartal, Draganić, Raković (Jovanović), Savićević, Žižić (Bošnjak), Đalović, Batrović.

Bosna i Hercegovina: Kjosevski, Konjhodžić, Merajić, Marin, Kondić, Jotanović, Kadrić (Ćerimagić), Hodžić (Dervišbegović), Ilić (Vlaho), Rahmanović (Gaćinović), Danilović (Koturić).