Vodeći trio nije upisao pobjede u 11. kola Meridianbet 1.CFL.

Dečić je odigrao bez golova na gostovanju Iskri, Sutjeska je poražena od Jezera (1:0), dok je Budućnost došla do boda u goleadi sa Petrovcem (3:3).

Trijumf Jezeru donio je Dušan Vuković iz jedanaesterca u 48. minutu, dok je na drugoj strani najstrožu kaznu promašio Novica Eraković.

Petrovac je u dva navrata imao dva gola vođstva protiv Budućnosti, međutim, nije uspio da odnese sva tri boda iz Podgorice. Dejan Boljević u sedmom i Mamadu Mendi u 31. minutu donijeli su veliku prednost gostima, koju je u 60. minutu smanjio Andrija Ražnatović. Ubrzo je Rodrigo Faust vratio dva gola viška svojoj ekipi, međutim, tada je na scenu stupio Marko Bakić i preciznim udarcima iz jedanaesteraca u 70. i 97. minutu spasio svoj tim od poraza.

Pobjednika nije bilo ni u preostala dva meča, u kojima su postignuti istovjetni rezultati - 2:2.

Mornar je dočekao Rudar i dva puta stizao vođstvo Pljevljaka. Petar Grbić u 26. i Boško Guzina u 94. minutu bili su strijelci za domaćina, na drugoj strani mrežu Barana pogađali su Stefan Nikolić u osmom i Dušan Živković u 72. minutu.

Sva četiri gola u duelu Jedinstvo France i Arsenala postignuta su u prvih 25 minuta utakmice. Aleksa Mrđa pogodio je u šestom minutu za vođstvo Bjelopoljaca, da bi samo dva minuta kasnije uzvratio Hulijan Montenegro. Isti igrač donio je preokret u 23, a onda je minut kasnije Žarko Korać vratio meč u egal, nakon čega se rezultat nije mijenjao.

Prvo mjesto na listi strijelaca drži Mamadu Mendi, sa sedam golova. Dva manje postigli su Fatos Bećira, Hulijan Montenegro, Stefan Denković, Armin Bošnjak i Rodrigo Faust.

Rezultati

Mornar - Rudar 2:2
Grbić 26’, Guzina 90’+4’ - Nikolić 8’, Živković 72’

Jedinstvo-Franca - Arsenal 2:2
Mrđa 6’, Korać 24’ - Montenegro 8’, 23’

Jezero - Sutjeska 1:0
Vuković (p) 48’

Budućnost - Petrovac 3:3
Ražnatović 60’, Bakić (p) 70’, (p) 90’+7’ - Boljević 7’, Mendi 31’, Faust 62’

Iskra - Dečić 0:0