Odigrana dva meča drugog kola Meridianbet 1. CFL…

Premijerni mečevi drugog kola Meridianbet 1. CFL donijeli su pobjede domaćih ekipa – Dečić je u Tuzima bio bolji od Iskre, dok je Rudar na Gradskom stadionu u Pljevljima slavio u odmjeravanju snaga sa Mornarom.

Izabranici Vladimira Jankovića pred svojim navijačima su lako izašli na kraj sa gostima i upisali drugu, veoma ubjedjivu, pobjedu u sezoni. Mrežu Danilovgrađana načeo je Fatos, Bećiraj, najiskusniji pojedinac u redovima Tuzana, koji je u 27. minutu susreta iskoristio centaršut Pešukića i udarcem glavom zatresao mrežu rivala.

Na drugi pogodak Dečić je čekao do 57. minuta i odlične rekacije Denkovića na centaršut Ivanovića, da bi konačnih 3:0 postavio Lazar Stanišić u 72. minutu suseta. Mladi vezista je zbog skidanja dresa u proslavi pogotka zaradio drugi žuti karton, pa je Dečić do kraja susreta održao prednosrt sa igračem manje u polju.

Pobjedu na domaćem terenu upisala je i ekipa Rudara u odmjeravanju snaga sa Mornarom. Pljevljacima je za tri boda bio dovoljan jedan pogodak – u strijelece se, u 68. minutu sureta, upisao Dušan Živković.

U nedjelju se igraju presotala tri meča drugog kola Meridianbet 1.CFL – od 20:00 časova na teren će Sutjeska i Jezero, dok će sat kasnije snage odmjeriti Arsenal i Jedinstvo, odnosno Petrovac i Budućnost.  

Rezultati
Dečić – Iskra 3:0
Bećiraj 27’, Denković 57’, Stanišić 72’

Rudar – Mornar 1:0
Živković 68’

Nedjelja
Sutjeska – Jezero 20:00h
Arsenal – Jedinstvo 21:00h
Petrovac – Budućnost 21:00h