Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore tokom priprema za utakmice UEFA Lige nacija u junu. 

Seniorska reprezentacija Crne Gore u ponedjeljak, 30. maja u 19:00 časova na Trening kampu FSCG u Podgorici počinje pripreme za duele UEFA Lige nacija.  

Odjeljenje za medije Fudbalskog saveza Crne Gore utvrdilo je raspored medijskih aktivnosti „A“ selekcije Crne Gore, koji možete pogledati i preuzeti OVDJE.

Svaka dodatna medijska aktivnost koja nije obuhvaćena rasporedom može biti obavljena isključivo uz dozvolu FSCG i mora biti najavljena Odjeljenju za medije FSCG najmanje dva dana ranije.

Raspored medijskih aktivnosti biće dopunjen nakon odigravanja utakmice u Helsinkiju. 

Naša najbolja selekcija tokom juna odgiraće četiri meča. U subotu, 4. juna od 20:45 časova na Gradskom stadionu u Podgorici igra se duel Crne Gore i Rumunije. Tri dana kasnije na Olimpijskom stadionu u Helsinkiju igra se meč Finske i Crne Gore, dok će 11. juna na Gradskom stadionu reprezentacija Crne Gore dočekati Bosnu i Hercegovinu. Posljednji meč naša selekcija odigraće 14. juna na Đulesti stadionu u Bukureštu protiv selekcije Rumunije.