Fudbalski savez Crne Gore poziva sve zainteresovane redakcije da najkasnije do petka, 27. maja 2022. godine, akredituju svoje novinare za izvještavanje sa:

- utakmice 1. kola UEFA Lige nacija između nacionalnih timova Crne Gore i Rumunije koja se igra 4. juna 2022. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20:45 časova;

- utakmice 3. kola UEFA Lige nacija između nacionalnih timova Crne Gore i Bonse i Hercegovine koja se igra 11. juna 2022. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20:45 časova;

- utakmice 10. kola kvalifikacija za U-21 Evropsko prvenstvo između U-21 reprezentacija Crne Gore i Luksemburga koja se igra 10. juna 2022. godine na stadionu DG arena sa početkom u 20:15 časova.

Aplikacije moraju biti dostavljene na memorandumu firme ili sa zvaničnog naloga elektronske pošte redakcije i moraju sadržati ime, datum rođenja i funkciju prijavljenih reportera (novinara, fotografa ili kamermana) kao i naziv utakmice za koju se isti akredituju.

Novinari koji se prvi put akredituju za utakmice crnogorske fudbalske reprezentacije obavezni su da uz zahtjev prilože kopiju novinarske legitimacije.

Aplikacije moraju biti dostavljene putem e-maila na adresu: press@fscg.me

Napomena

- Aplikacije koje pristignu sa zakašnjenjem ili na drugačiji način neće se razmatrati.

- Najljubaznije molimo sve zainteresovane redakcije da broj zahtjeva prilagode stvarnim potrebama. Fudbalski savez Crne Gore zadržava pravo ograničenja broja akreditacije koje se izdaju za mečeve nacionalnih selekcija.