Omladinska reprezentacija Crne Gore osvojila je treće mjesto na međunarodnom pionirskom turniru memorijal "Franko Galini", nakon što je u polufinalu doživjela poraz od Atalante - "crno-plavi" su bili bolji od "sokola" sa 2:0.

Utakmica je odigrana u izuzetno visokom ritmu, naročito u prvom poluvremenu kada su oba tima stovrila mnoštvo prilika da postigne gol, ali je izostanak koncentracije u završnici uslovio je da prvo poluvrijeme završi bez golova. Tek što je krenuo nastavak Atalanta je povela preko Marenzija, koji je kaznio veliku grešku našeg golmana Kordića. Crna Gora je nakon primljenog gola sve karte bacila na napad, što je tim iz Bergama kaznio iz kontranapada koji je u gol pretvorio Graci.

"Sokoli" su igrali u sastavu Kordić, Vico, Marković, Šarkić, Prančić, Krivokapić, Čađenović, Kosović, Jovanović, Krstović i Grbović, dok su šansu u nastavku dobili Boljević, Karadžić, Nikolić.

Pobjednik turnira u Prodenoneu je Empoli, koji je u finalu nakon produžetka savladao Atalantu sa 1:0. Kako je Empoli u polufinalu deklasirao Rapid iz Beča sa 4:0, domaćin je odlučio da pehar za treće mjesto dodijeli crnogorskoj selekciji.