U derbiju 25. kola T-Com 1.CFL između Zete i Rudara, u kom je viđena dobra fudbalska predstava i pet golova, uspješnija je bila domaća ekipa. Budućnost je u debiju trenerskog tandema Vukčević-Dragićević lako izašao na kraj sa Komom, Grbalj je do nogu potukao Berane, dok su minimalne pobjede upisali Dečić i Petrovac. Jedino iznenađenje priredio je Mornar koji je koji je na "Lugovima" osvojio bod.

Zeta - Rudar 3:2
Rudar nije uspio da na pravi način odgovori na zadatak koji su pred njih u subotu postavili fudbaleri Budućnosti. Pljevljaci nisu uspjeli da sačuvaju šest bodova prednosti u odnosnu na najbližeg pratioca jer su poraženi u Golubovcima. Zeta je odlično idigrala meč sa aktuelnim liderom šampionata i vratila se na pobjedničku stazu nakon remija u poslednja dva kola. 
Prvo poluvrijeme meča u Golubovcima završeno je bez pogodaka, da bi u nastavku igrači oba tima pet puta pogodili metu. Izabranici Dragoljuba Đuretića došli su do prednosti u prvom napadu u nastavku meča - mrežu Radanovića zatresao je Boljević. Gosti su izjednačili u 64. minutu golom Ranđelovića sa bijele tačke. Domaćin je odgovorio samo četiri minuta kasnije preko Jugovića koji je materijalizovao kontranapad svog tima, da bi isti igrač u 73. minutu povećao prednost svog tima. Konačan rezultat susreta postavio je drugim pogotkom na meču kapiten Rudara Predrag Ranđelović u 80.minutu.


Budućnost - Kom 3:1
Promjena trenera prijala je fudbalerima Budućnosti - "plavo-bijeli" su pred svojim navijačima lako i ubjedljivo savladali Kom.
Da "fenjeraš" nema šta da traži pod Goricom bilo je jasno nakon 25 minuta igre, pošto su Milan Radulović i Ivan Vuković već tada donijeli veliku prednost svom timu. Rade Petrović je uspio da uzvrati na startu drugog poluvremena, ali je drama izostala pošto je Dragan Bošković u 84. minutu ovjerio pobjedu svog tima.
Budućnost je tako smanjila zaostatak za vodećim Rudarom na tri boda, ali ima i utakmicu više od lidera koji sjutra gostuje u Golubovcima.

Grbalj - Berane 5:0
Grbalj je deklasirao Berane na svom terenu i sa tri uzastopne pobjede ponovo uhvatio priključak za timovima koji se bore za izlazak u Evropu. Blistao je trostruki strijelac Ivan Bošković koji je sa ukupnim skorom od 21 gola na 22 utakmice ubjedljivo prvi strijelac domaćeg šampionata, sa četiri gola više od kapitena Budućnosti Ivana Vukovića.
Potpuni potop Beranaca potpisali su Igor Radusinović i Ivica Francišković.

Lovćen - Petrovac 1:0
Lovćen je nastavio da bilježi odlične rezultate na "Obilića poljani", gdje nije poražen još od oktobra prošle godine. Cetinjani su pred svojim navijačima savladali Petrovac i održali živim svoj san o nastupu u evropskim kupovima.
Nezanimljiva fudbalska predstava na Cetinju odlučena je u trećem minutu sudijske nadoknade kada je Tatar ubacio u gol loptu, nakon što je prethodno Radunović sjajnim udarcem pogodio prečku.
Gosti, koji već sedam kola ne znaju za pobjedu, nalaze se u veoma teškoj poziciji, na pretposljednjem mjestu na tabeli. Aktuelni osvajač Kupa Crne Gore skupio je samo 20 bodova na 25 utakmica.

Mogren - Mornar 0:0
Nakon tri uzastopne pobjede, aktuelni šampion Mogren morao je da se zadovolji samo bodom u primorskom derbiju sa Mornarom - na "Lugovima" su mreže mirovale, 0:0.
Budvani su tako zadržali treću poziciju, posljednju koja vodi u Evropa ligu, sa bodom prednosti i utakmicom više u odnosu na Zetu, odnosno dva boda prednosti u odnosu na Grbalj.
Mornar je, s druge strane, upisao drugi uzastopni remi u duelima sa ekipama iz vrha tabele, nakon remija bez golova na svom terenu sa Zetom, Barani su odoljeli i aktuelnom šampionu.

Dečić - Sutjeska 1:0
Dečić je u Tuzima upisao minimalnu pobjedu protiv Sutjeske, jednu od najvažnijih u borbi za ostanak. Dečić sada ima čak osam bodova više od Mornara koji drži posljednje mjesto koje vodi u baraž.
Jedini gol na meču postigao je štoper gostiju Čarapić u 33. minutu. Nikšićani su imali par dobrih prilika, a najbolju je propustio Adrović u finišu susreta, ali je golman Dečića bio na visini zadatka.

Rezultati
Budućnost - Kom 3:1
1:0 - Radulović 20'
2:0 - Vuković 24'
2:1 - Petrović 49'
3:1 - Bošković 84'

Mogren - Mornar 0:0





Grbalj - Berane 5:0
1:0 - Bošković 9'
2:0 - Bošković 26' (p)
3:0 - Radusinović 30
4:0 - Francišković 80
5:0 - Bošković 90'
Lovćen - Petrovac 1:0
1:0 - Tatar 90'




Dečić - Sutjeska 1:0
1:0 - Čarapić 33'




Zeta - Rudar
1:0 - Boljević 46'
1:1 - Ranđelović 64' (p.)
2:1 - Jugović 68'
3:1 - Jugović 73'
3:2 - Ranđelović 80'