Kadetske repezrentacije Švajcarske trijumfovala je u drugom izdanju turnira "Trofej Ulcinja". Švajcarci su u poslednjem kolu savladali selekciju Bugarske i sa dvije pobjede zauueli prvo mjesto na turniru. 

Drugo mjesto na turniru zauzela je reprezentacija Crne Gore koja je upisala jednu pobjedu i jedan poraz, dok je na poslednjem mjestu selekcija Bugarske, koja je uknjižila dva poraza.

Švajcarci su do pobjede u duelu sa Bugarima i prvog mjesta na turniru iako su u većem dijelu susreta bili u podređenom položaju. Bugari su imali veći broj prilila, od kojih su četiri bile izuzetno povoljne.

Kazna za promašaje stigla je u drugom poluvremenu - u 63.minutu Veber je izborio najstrožiju kaznu koju je u pogodak pretvorio Konstantin Tibolf. 

Pored pehara namijenjenog pobjedniku turnira proglašeni su najbolji golman, najbolji strijelac i najbolji igrač turnira. Za najboljeg golmana na turniru proglašen je čuvar mreže naše reprezentacije Marko Kordić. Najbolji strijelac na turniru je Korbaz Tibolf, dok je za najboljeg igrača proglašen kapiten selekcije Švajcarske Levent Gulen.

----------------------------------------------

Bugarska - Švajcarska 0:1

Ulcinj - Stadion Olimpik. 
Gledalaca: oko 100.

Sudija: Ivan Jovanović (Crna Gora)

Gol:
1:0 - Konstantin  Tibolf  67' (p)

Žuti kartoni:
Stoičkov (Bugarska)
Araz (Švajcarska)

Bugarska: Stojanov, Popadin (Drinov), Pečev, Stoičkov, Tereziev, Iliev (Malinov), Nenov (Petkov), Garnakov, Kolev (Saraev), Zdravčev, Penev.

Švajcarska: Salvi (Sinjori), Bruner (Kor. Tibolf), Untersi, Gulen, Matri (Sijero), Araz, Adili (Selmani), Nelifi (Regaci), Veber, Ndongo (Frej), Kon. Tibolf.