Drugi semestar školovanja četvrte generacije UEFA ,,Pro“ licence, u organizaciji Centra za edukaciju trenera FSCG, uspješno je realizovan u Antaliji.

Tokom šestodnevnog boravka u tom turskom turističkom centru, kandidati za dobijanje UEFA ,,Pro“ licence prisustvovali su interesantnim predavanjima, trenizima i utakmicama klubova koji dio priprema odrađuju u Antaliji.

Na taj način su imali priliku da čuju pradavanja Leonida Sluckog, poznatog ruskog trenera, koji je trenutno na klupi Rubina iz Kazanja, zatim trenera Partizana Aleksandra Stanojevića, kao i selektore ,,A“ i U-21 reprezentacije Sjeverne Makedonije, Blagoja Milevskog i Dragog Kanatlarovskog... Takođe, polaznici ovog semestra prisustvovali su treninzima Rubina, Partizana, Vojvodine, Levskog iz Sofije...

Direktor Centra za edukaciju trenera FSCG dr Niko Raičković ocijenio je uspješnim semestar održan u Antalji, uz konstataciju da su kandidati imali priliku da kroz razmjenu iskustava sa renomiranim stručnjacima obogate znanje iz različitih oblasti fudbalske igre.