Kadetska reprezentacija Crne Gore upisala je prvu pobjedu na turniru „Ulcinj 2010“ – izabranici Save Kovačevića savladali su minimalnim rezultatom selekciju Bugarske u drugom kolu turnira. 

Naši kadeti uspjeli su da se oporave nakon poraza u prvom kolu turnira od selekcije Švajcarske i savladaju vršnjake iz Bugarske koji su prošle godine podigli pehar namijenjen pobjedniku turnira. „Sokolići“ su pokazali veću želju za pobjedom od protvinika u meču koji nije obilovao prilikama. 

Pitanje pobjednika riješeno je u 63. minutu nakon skraćenog kornera koji je izveo Savićević – gužvu u kaznenom prostoru i odbijenu loptu od strane bugarskog golmana iskoristio je Luka Đorđević koji je sa nekoliko metara poslao loptu u nebranjenu mrežu.

U poslednjem kolu turnira, koje je na programu u četvrtak, snage će odmjeriti selekcije Bugarske i Švajcarske. 

--------------------------------------------

Crna Gora – Bugarska 1:0

Ulcinj - Stadion Olimpik.
Gledalaca oko 200.

Sudija: Milovan Milačić (Crna Gora)

Gol:
1:0 – Luka Đorđević 63’

Žuti kartoni:
Kartal (Crna Gora)
Popadin, Ilev (Bugarska)

Crna Gora: Kordić, Raspopović, Višnjić, Kopitović, Kartal, Savićević, Bošnjak, Hočko, Žižić (Kostić), Batrović (Gazivoda), Đorđević (Rizvanović).

Bugarska: Gospodinov (Stojanov), Popadin, Jonev, Pejčev, Stoičkov, Iliev, Nenov, Milanov (Sarajev), Petkov (Penev), Kolev, Dravčev (Gamakov).