Fudbalski savez Crne Gore moli sve zainteresovane redakcije da najkasnije do petka, 5. novembra 2021. godine, akredituju svoje novinare za izvještavanje sa:

- utakmice 9. kola kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo između seniorskih reprezentacija Crne Gore i Holandije koja se igra 13. novembra 2021. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20:45 časova,

- utakmice 10. kola kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo između seniorskih reprezentacija Crne Gore i Turske koja se igra 16. septembra 2021. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20:45 časova. 

Aplikacije moraju biti dostavljene na memorandumu firme ili sa zvaničnog naloga elektronske pošte redakcije i moraju sadržati ime, datum rođenja i funkciju prijavljenih reportera (novinara, fotografa ili kamermana), kao i naziv utakmice za koju se isti akredituju.

Novinari koji se prvi put akredituju za utakmice crnogorske fudbalske reprezentacije obavezni su da uz zahtjev prilože kopiju novinarske legitimacije.  

Aplikacije moraju biti dostavljene putem e-maila na adresu: press@fscg.me 

Napomena

- Aplikacije koje pristignu sa zakašnjenjem ili na drugačiji način neće se razmatrati.

- Broj raspoloživih akreditacija za izvještavanje sa utakmica seniorske i mlade reprezentacije Crne Gore umanjen je zbog aktuelnih epidemioloških mjera, pa vas najljubaznije molimo da zahtjeve prilagodite stvarnim potrebama.