Selektivna utakmica za mlađu omladinsku selekciju odigrana je u srijedu na terenu Trening kampa Fudbalskog saveza Crne Gore. Pobjedu u susretu koji je obilježilo sedam postignutih pogodaka i dopadljiva igra obije ekipe, ostvarila je ekipa crvenih rezultatom 5:2.
Selektor Miljenović ukazao je priliku svim pozvanim igračima, koji su svojom igrom zadovoljili ukuse publike koja je bila prisutna na terenu Trening kampa Fudbalskog saveza.

Serija golova počela je u 16. minutu kada je ekipa bijelih došla do prednosti pogotkom Rašovića. Uslijedio je munjevit odgovor crvenih, koji su u 20. minutu izjednačili a tri minuta kasnije preokrenuli rezultat – obar puta mrežu protivnika tresao je napadač Stefan Mugoša. 

Bijeli su do odlaska na odmor uspjeli da poravnaju rezultat golom Uroša Radulovića, da bi u nastavku susreta crveni tri puta pogodili metu. Agović je u 50. minutu vratio prednost na stranu crvenih, koju je tri minuta kasnije uvećao Jakovljević. 

Konačan rezultat susreta postavio je Branislav Janković u 76. minutu udarcem sa bijele tačke.

---------------------------------------------------------------------------------------

Crveni – Bijeli 5:2

Podgorica – Trening kamp FSCG
Sudija: Boban Živaljević (Podgorica)

Strijelci:
0:1 – Rašović 16’
1:1 – S. Mugoša 20’
2:1 – S. Mugoša 23’
2:2 – Radulović 41’
3:2 – Agović 50’
4:2 – Jakovljević 53’
5:2 – Janković 76’ (p)

Crveni: Ljuljanović (Popović), Vukadinović, Radunović, Kosović (L. Mugoša), Alić, Đurašković, Karadžić, Janković, S. Mugoša (Jakovljević), Pejaković, Agović.

Bijeli: S. Asanović (I. Asanović), Leković (Muratagić), Medin, Bojić, Bećović, Turanjanin, Strugar, Radulović, Lukić (Kažić), Bambur (Daković), Rašović.