Fudbaleri Rudara postigli su četiri pogotka na Gradskom stadionu u Beranama i savladali ekipu Jezera rezultatom 4:2. Prva dva pogotka Pljevljaka djelo su domaćih igrača – u desetom minutu Dedić je matirao svog golmana, da bi u 43. minutu Radenović napravio istu grešku. Do odlaska na odmor Mujeci je smanjio zaostatak Plavljana.

U 84. minutu susreta rezervista gostiju Vuk Striković vratio je dva gola prednosti ekipi iz Pljevalja, da bi u samom finišu viđena još dva pogotka – Redžepagić je u 90. minutu pogodio za 2:3, da bi se u drugom minutu nadoknade Striković još jednom upisao u strijelce i postavio konačan rezultat susreta.

Duel Podgorice i Dečića, derbi subotnjeg progrma Telekom 1. CFL, zavrešn je bez pobjednika. Gosti su prvi došli do prednosti i to sjajnim pogotkom Anđela Rudovića iz slobodnog udarca u 23. minutu. Ekipa Podgorice odgovorila je sredinom drugog dijela preko Luke Maraša, čime je postavljen konačan rezultat meča.

U nedjelju se igraju preostala dva meča 9. kola Telekom 1. CFL – duel Mornara i Sutjeske igra se od 19:00 časova, dok će meč Petrovca i Budućnosti početi sat vremena kasnije uz direktan prenos na RTCG.

Rezultati

Jezero – Rudar 2:4
Mujeci 45’+1’, Redžepagić 90’ – Dedić (ag) 10’, Radenović (ag) 43’, Striković 84’, Striković 90’+2’

Podgorica – Dečić 1:1
Maraš 61’ – An. Rudović 23’

Petak
Zeta – Iskra 1:1
Rogošić 77’ – Pavlović 38’

Nedjelja
Mornar – Sutjeska 19:00h
Petrovac – Budućnost 20:00h