Posljednji duel trećeg kola sjutra se igra u Nikšiću…

Derbi treće runde Telekom 1.CFL završen je pobjedom Iskre protiv Budućnosti - 2:1.

Aktuelni šampion, na debiju novog trenera Aleksandra Nedovića, vodio je pogotkom Vasilija Terzića u 40. minutu. Ipak, Iskra je dobru igru krunisala izjednačenjem preko Vojina Pavlovića u 48. minutu, da bi u posljednjim trenucima meča Ivan Vuković pogodio sa bijele tačke i tako donio tri boda svojoj ekipi.

Ubjedljivu pobjedu upisao je Dečić u duelu sa Rudarom - 3:0. Iljir Camaj i Marko Tući donijeli su Tuzanima prednost već do poluvremena, a konačan rezultat postavio je Danilo Pešukić u 66. minutu.

Zanimljiv meč sa četiri gola viđen je u Petrovcu - 2:2. Zeta je vodila od 17. minuta, kada je Đorđije Vukčević zatresao mrežu protivnika iz jedanaesterca, ali je domaćin uzvratio preko Petra Vukčevića u 29. minutu. Marko Živanović donio je prednost Petrovcu, ali je meč u egal vratio Ivan Vukčević u 78. minutu.

Trijumf je upisao i Mornar protiv Podgorice - 3:1. Gosti su poveli rano, Admir Adrović je bio precizan iz jedanaesterca u četvrtom minutu. Taj pogodak nije obeshrabrio Barane, koji su izjednačili golom Demira Škrijelja u 39. minutu. Preokret je donio Marko Ćetković u 54. minutu, a trijumf potvrdio Petar Sekulović u posljednjim trenucima meča.

Dečić je trenutno lider, sa istim brojem bodova kao Mornar i Iskra. Priliku za povratak na vrh ima Sutjeska, koja će sjutra od 19 časova dočekati Jezero.

Rezultati

Iskra - Budućnost 2:1
Pavlović 48', Vuković (p) 90' - Terzić 40'

Dečić - Rudar 3:0
Camaj 26', Tući 42', Pešukić 66'

Petrovac - Zeta 2:2
Vukčević 29', Živanović 59' - Đ. Vukčević (p) 17', I. Vukčević 78'

Mornar - Podgorica 3:1
Škrijelj 39', Ćetković (p) 54' - Adrović (p) 4'

Nedjelja

19.00 - Sutjeska - Jezero