Četiri utakmice 2. kola Telekom 1. CFL odigrane u subotu donijele su trijumf Petrovca na gostovanju Podgorici i tri podjele bodova.

Prvi trijumf u novoj sezoni ekipa Petrovca upisala je na DG areni, na gostovanju Podgorici. Izabranici Nenada Vukčevića do prednosti su došli u 22. minutu susreta pogotkom Aleksandra Vujačića, da bi sedam minuta kasnije Medigović pogodio sopstvenu mrežu i donio izjednačenje domaćinu.

Petrovčani su prvu priliku da vrate prednost imali u 69. minutu ali je Petar Vukčević propustio da u pogodak pretvori najstrožiju kaznu. Ipak, četiri minuta kasnije Divanović je po drugi put zatresao mrežu Podgorice, da bi u sudijskoj naodknadni vremena Miličković postavio konačan rezultat susreta.

Budućnost je u prvom meču sezone (duel prvog kola sa Rudarom odložen zbog evropskih utakmica plavo-bijelih) podijelila bodove sa Mornarom. Akutelni šampion došao je do prednosti u samom finišu prvog dijela pogotkom Miloša Raičkovića, da bi pogotkom Dejana Pepića povratnik u elitno društvo došao do boda.

U duelima Rudara i Iskre, kao i Jezera i Dečića, nije bilo pogodaka.

Posljednji meč drugog kola Telekom 1. CFL, u kojem se sastaju Zeta i Sutjeska, igra se u ponedjeljak sa početkom u 21:00 čas.  

Rezultati
Budućnost – Mornar 1:1
Raičković 45’ – Pepić 60’

Podgorica – Petrovac 1:3
Medigović (ag) 29’ – Vujačić 22’, Divanović 73’, Miličković 90’+3’

Jezero – Dečić 0:0

Rudar – Iskra 0:0

Ponedjeljak
Zeta – Sutjeska 21:00h